Virksomheden

c.c. contractor er etableret i Herning i 1971 som det første totalentreprisefirma i Midt- og Vestjylland. Basis har derfor altid været den midtjyske region, der historisk set syner mest på referencelisten. Omkring halvdelen af ordreporteføljen stammer dog i dag fra den øvrige del af landet.

Kerneydelserne er alle typer af byggeri, som vi hovedsageligt gennemfører i totalentreprise eller hovedentreprise. Udgangspunktet er at finde den samarbejdsform og model, der er den rigtige i forhold til det enkelte projekt.

c.c. contractor har siden starten erhvervet viden og erfaring med byggeri til private og offentlige bygherrer, byggeri til erhverv, bolig, idræt og kultur, sundhed og pleje, udannelse mm. Indenfor nicher som bilhuse, restauranter og detailhandel har vi løst en lang række opgaver. Byggerierne er udført i alle tænkelige størrelser - fra carport til multirarena.

Derfor trækker c.c. contractor på en bred vifte af underentreprenører, rådgivere og andre samarbejdspartnere, således at holdet sammensættes optimalt hver eneste gang. Vi har egen tegnestue og samarbejder desuden med en lang række af landets bedste arkitektfirmaer.

Igennem alle årene har det været en rød tråd i opgaveløsningen, at en aftale er en aftale. Åbenhed og tillid til hinanden er mere værdifuld end selv de mest detaljerede kontrakter. Med en fleksibel og løsningsorienteret tilgang kan alle byggeprojekter komme i mål - til tiden og inden for den aftalte økonomiske ramme.

c.c. contractor er i dag som ved etableringen et selvstændigt og privatejet firma. Det blev grundlagt af Knud Aage Sejerkilde, og er siden videreført af Laurits J. Pedersen. I dag ledes c.c. contractor af Jørn From. Medarbejderstaben har gennem en årrække været cirka 27.