• icon

Volvo Esbjerg

Opført: 2011
Beliggende: Storegade 246, Esbjerg 
Areal: 1.000 m² nybygning, 200 m² ombygning
Bygherre: Bendtsen Biler A/S
Arkitekt: c.c. contractor tegnestuen A/S 
Ingeniør: Bent Moesby A/S

 

I bilbranchen er et facelift et udtryk for, at man ikke skrotter hele modellen men foretager nogle forbedringer og opdateringer. I den forstand var opgaven for Bendtsen Biler i Esbjerg at foretage et facelift af bilhuset, der rummer Volvo- og Renault-forhandling med tilhørende service.

Løsningen endte dog med at blive en kraftig opdatering, idet der blev opført en helt ny udstillingsbygning, og i tilknytning hertil blev der foretaget ombygninger og moderniseringer, så udstilling, værksted og lager er føjet smukt sammen. En højere og flottere facade giver samtidig bilhuset et mere synligt udtryk i bybilledet. Samlet set en helhedsløsning, der har skabt optimale præsentationsmuligheder for bilerne og gode rammer for mødet mellem kunder og medarbejdere.
 

 

Tilbage til oversigten