• icon

Music Tribe Brands DK

Byggeperiode: 12. marts 2018 - 28. juni 2019
Beliggende: Klokhøjen, 8200 Aarhus N
Areal: 5.500 m2
Bygherre: Music Tribe Brands AS
Totalrådgiver: Rambøll Danmark A/S
Bygherrerådgiver: Niras A/S 

  

Projektet er placeret i Lisbjerg Erhvervspark på en 13.000 m² grund, hvor bygningen lægger sig som en lagdelt trekant i skrænten af bakkedraget Klokhøjen.
Bygningen skal danne det danske hovedsæde for den internationale virksomhed, TC Electronic, som udvikler og producerer forstærkere og effektpedaler til musikbranchen.

Projektet omfatter kontorer og mødefaciliteter samt præsentations- og testlokaler.

I alt rummer byggeriet 4.036 m² bruttoetageareal og dertil 1.065 m² kælder, og byggeriet vil være arbejdsplads for op til 200 medarbejdere.

Bygningen er formet som en retvinklet trekant i fire etager, hvoraf nederste etage (etage 0) skyder sig ind i terrænet og danner delvist en kælderetage og delvist en parterreetage. I kælderområdet udnyttes arealet til teknik, badefaciliteter og til testrum, som kræver særlig isolering og afsondring fra den øvrige bygning.
I parterreområdet indrettes bl.a. produktionskøkken i sammenhæng med kantine og en direkte forbindelse til opholdsområder i det fri på grundens lavtliggende område mod øst.

Fra etage 0 til etage 1 skaber en stor amfitrappe et åbent forløb mellem kantinen og bygningens hovedindgang, som på husets stueetage (etage 1) ligger i direkte forbindelse med det åbne areal og p-området på bygningens nordøstlige side.

Fra etage 1 bevæger man sig op igennem bygningen via det centrale, trekantede atrium, som skyder sig opad gennem tre etager og åbner huset i et stort, centralt ovenlys over etage 3.

Indretningen på etagerne 1, 2 og 3 udføres med storrumskontorer, der brydes af mødelokaler, stillerum, enkeltkontorer og trappekerner.
Bygningen udføres med en struktur af betonsøjler og -dæk samt afstivende trappekerner i alle tre hjørner. Facaderne beklædes med lysegrå aluminiumskassetter i en vertikal struktur. Vinduesbånd er horisontalt gennemgående på de tre etager over kælder/parterre-etagen og sikrer gode dagslysforhold langs facaderne.

Følg projektet her: Bygning 22_11_18

 

 

Tilbage til oversigten