• icon

Herning Vand

Byggeperiode: Juni 2014 - Juni 2015
Beliggende: Ålykkevej 5, 7400 Herning
Areal: 4.000 m²
Bygherre: Herning Vand A/S
Arkitekt: c.c. contractor tegnestuen a/s
Ingeniør: midtconsult p/s

 
Om- og tilbygning af administrations- og velfærdsbygning for Herning Vand.
 
Den nye selvstændige velfærdsbygning placeres nord for den eksisterende bygningsmasse. Herning Vand udvides / ombygges mod sydøst med en ny og selvstændig bygning, som kobles på den eksisterende bygningsmasse via et transparent dobbelthøjt rum. Køkken- og kantinefaciliteter placeres i denne tilbygning, som giver en ny, lys og venlig ramme omkring både køkken- og kantinefunktionen, samt eventuelle møderum.
 
Med køkkenfunktion placeret mod nord skabes der mulighed for vareindlevering via den nye parkering. Affaldshåndtering placeres integreret i den nye velfærdsbygning tæt på køkkenfunktionen.
 
Administrationsdelen er koncentreret omkring receptionen i stueetagen. Produktionsdelen og planprojektets placering er stort set uændret placeret på 1. sal.
 
Den oprindelige kerne med toiletfaciliteter og dameomklædning udbygges med rengøringsrum, skabsfaciliteter og flere toiletter. Området ligger logisk placeret i overgangen mellem kantine, møderum og kontorer.

 

 

Tilbage til oversigten