c.c. contractor løftede opgaven fortrinligt…

"Et bilhus består ofte af et værksted, et lager og en "glaskasse” med en biludstilling. Vores bilhus i Herning er det, og samtidig også alt andet end det. Bilhuset har sit helt eget, særlige arkitektoniske udtryk, og har været med til at sætte Herning på landkortet i bilbranchen.

Et projekt af den type stiller store krav til tegnestue, håndværkere, og kræver selvfølgelig også en dygtig byggeleder, der kan få alle de specielle løsninger til at nå sammen. Alt det fik vi hos c.c. contractor. Som eksempel herpå måtte vi undervejs ændre i projektet. Bilhuset var oprindeligt tegnet til at rumme ét bilmærke, men midtvejs valgte vi at tilføre yderligere tre bilmærker. Det krævede naturligvis en del ændringer i byggeriet, som på daværende tidspunkt allerede var godt i gang. c.c. contractor løftede opgaven fortrinligt, og fik hurtigt justeret projektet så vi nåede i mål.

I dag er vi stadig stolte over vores byggeri, og ser tilbage på projektforløbet med c.c. contractor som en travl, men også konstruktiv og spændende tid, hvor vi var i gode og kompetente hænder."

 

Bjarne Nielsen A/S
Marketingchef Mikkel Thorn Jensen

keyboard_arrow_up