Handlekraftig entreprenør med mange års erfaring

keyboard_arrow_down

ERFARING TÆLLER

Vi har bygget for private
og offentlige bygherrer
siden 1971

Landsdækkende byggerier
i total- og hovedentreprise

c.c. contractor arbejder med en bred vifte af opgaver for både offentlige og private bygherrer overalt i Danmark. Vi udfører byggeprojekter i total- og hovedentrepriser, hvor vi yder projekt- og byggestyring.

Opgaverne omfatter alt fra lager / produktionsbygninger og erhvervsbyggeri, til plejecentre og handelsbyggerier. Som niche har vi især specialiseret os i idræts-, kultur- og undervisningsbyggerier.

Tidlig inddragelse

Vi engagerer os gerne i partneringopgaver og projekter, som kræver tidlig inddragelse. Uanset om man har kendskab til byggebranchen eller ej, er det en fordel at have rådgivere med på sidelinjen. 

Vi har mange års erfaring og arbejder tæt sammen med en lang række af landets bedste arkitekter og ingeniører, så vi altid kan sikre vores bygherrer, at alle muligheder bliver afdækket. 

Det er vores opfattelse, at etablering af transparente og åbne samarbejder på tværs af værdikæden sikrer en god byggeproces og et sundt byggeri.

Stort netværk af samarbejdspartnere

Et godt byggeri kræver tæt samarbejde og god dialog. Vi har gennem årene oparbejdet et stort netværk af faste samarbejdspartnere inden for forskellige faggrupper. Vi kender hinandens arbejdsgange, og har stor faglig respekt for hinanden. 

Vi ved, at et dynamisk og ligeværdigt samarbejde med både bygherrer, brugere og branchens øvrige samarbejdspartnere er fundamentet for at skabe et godt byggeri.

Eksperter i projekt- og byggestyring 

Vi har 50 års ekspertise med at styre byggerier og rådgive både før og undervejs i processen. Vi er med i alle faser af projektet, og med vores strukturerede arbejdsmetoder styrer vi komplekse projekter i den rigtige retning. Vi er tilgængelige, agerer i tide, overholder deadlines og sørger for, at de økonomiske rammer overholdes. Sideløbende holder vi bygherren og rådgiverne informeret om alle aspekter af byggeprocessen.

Hos c.c. contractor består et team altid af en projektchef, en projektleder, en projektkoordinator og en byggeleder. Den overordnede projektstyring varetages af projektchefen i samarbejde med projektlederen, der har det daglige ansvar for dit byggeprojekt. De supporteres så af projektkoordinatoren og byggelederen.

Vi har fokus på, at bygherre kun skal henvende sig et sted, nemlig hos projektlederen. Det giver overblik og fremdrift.

For os er en aftale en aftale

Igennem alle årene har det været en rød tråd i opgaveløsningen, at en aftale er en aftale. Åbenhed og tillid til hinanden er mere værdifuld end selv de mest detaljerede kontrakter. Med en fleksibel og løsningsorienteret tilgang kan alle byggeprojekter komme i mål – til tiden og inden for den aftalte økonomiske ramme.

c.c. contractor sætter en ære i, at de byggerier vi afleverer, er i orden. Helt ned til sidste detalje. Men samtidig er det vigtigt for os, at hele byggeprocessen foregår på en ordentlig måde, hvor der også er stor fokus på sikkerheden og det sociale samvær på byggepladsen. Vi er kendt for at have en god og konstruktiv dialog med vores samarbejdspartnere.

Flad og handlekraftig organisation

Hos c.c. contractor er der ikke langt fra tanke til handling. Vi har en flad organisation, hvor vi opmuntrer til åben kommunikation, ansvarlighed og samarbejde. Det gør os løsningsorienterede og handlekraftige, når der opstår noget uforudset under byggeriet. 

Vi er i dag ca. 41 funktionærer, primært bestående af ingeniører, bygningskonstruktører, projektledere, projektchefer og administrativt personale. Medarbejderne kendetegnes ved at være engagerede og ansvarsfulde, og favner ofte flere funktioner og ansvarsområder, som skaber en god dynamik og fleksiblitet.

442

underentreprenører
på vores
byggepladser

26

sociale
 arrangementer
for underentreprenører

15

igangværende
byggerier

5

praktikanter /
sociale klausuler

31. august 2018. Dronevideo. Opførelse af domicil til Music Tribe Brands.

27. marts 2019. Dronevideo. Opførelse af domicil til Music Tribe Brands.

23. september 2019. Dronevideo. Opførelse af domicil til Music Tribe Brands.

keyboard_arrow_up