Ledige stillinger

c.c. contractor søger nye kollega.

Aktuelle stillinger:

  • Projektleder VVS / Ventilation - læs mere her.

Vil du være en del af holdet?

c.c. contractor er inde i en rivende udvikling. Vi er altid på udkig efter nye og engagerede kolleger. Har ud lyst til at være en del af c.c. contractor, så send en uopfordret ansøgning til:

Regnskabschef:
Charlotte Troelsen, charlotte@cc-contractor.dk

Direktør:
Jørn From, from@cc-contractor.dk

Med mindre andet aftales slettes ansøgninger efter 6 måneder.

Praktikforløb hos c.c. contractor

c.c. contractor tilbyder praktikforløb for konstruktørstuderende på den udførende eller projekterende linie. Som praktikant deltager du typisk i et igangværende byggeprojekt.

Aktuelle praktikpladser:

  • Praktikanter, som tilknyttes hovedkontoret i Herning

Send venligst din ansøgning til Regnskabschef Charlotte Troelsen på charlotte@cc-contractor.dk

Ansøgningsfrist: til efterårssemesteret 1. juni og til forårssemesteret senest 1. december.

Læs mere

For mig, er et godt praktiksted, et sted, hvor du selv er medbestemmende omkring dine udfordringer. Hvis man selv byder ind, er der gode muligheder for at blive udfordret i praktikperioden. Jeg følte mig som en del af holdet, og blev ikke blot placeret på sidelinjen. På trods af virksomhedens størrelse er alle gode til at tage sig af hinanden og praktikanterne.

Henrik Mehli Lundgaard
Tidligere praktikant. I dag ansat som byggeleder / projektleder

Med udgangspunkt i den udførende del af uddannelsen er c.c. contractor det optimale valg. Vores opgaver spænder bredt, lige fra små ombygninger til store sygehusbyggerier i hele landet.

Jeg har selv haft fornøjelsen af at været i praktik hos c.c. contractor, og er i dag ansat som projektleder. Som praktikant har du selv stor indflydelse på de opgaver du får, og kan dermed opnå de læringsmål du selv har opstillet. Med egen tegnestue er der også mulighed for at få indblik i den projekterende del af uddannelsen og forstå sammenhængen.

Jeg har selv i mine knap 8 år i firmaet haft fornøjelse af 4 praktikanter, og fælles for dem alle er, at de har styret og håndteret deres egne projekter / entrepriser.

Er målet med uddannelsen at blive byggeleder, har jeg svært ved at forestille mig et bedre sted at være. Jeg kan klart anbefale at søge praktikplads hos c.c. contractor, for her bliver du taget seriøs.

Thomas D. Christensen
Tidligere praktikant. I dag ansat som projektleder

Under praktikforløbet får du mulighed for at udvikle dig og skærpe dine kompetencer, inden for fokusområder du selv vælger.

I forhold til byggeledelse, får du muligheden for at tage det ansvar, du selv mener du er klar til, samtidig med at du altid har den nødvendige opbakning. Du er selv med til at planlægge din arbejdsdag og løse de opgaver og udfordringer, der opstår. 

Hos c.c. contractor oplever jeg, at der arbejdes på en lidt anden måde, end det man kender fra skolen. Alting er ikke nødvendigvis opsat efter en standardformular, så nye løsninger bliver mødt med stor entusiasme.

Kort sagt, alle muligheder er åbne – det er blot op til en selv at vise, hvad man vil. 

Tobias Pletbjerg
Tidligere praktikant. I dag ansat som byggeleder

Med udgangspunkt i den projekterende retning, er c.c. contractor et godt alternativ til den traditionelle tegnestue. 

Tegnestuen har pulsen tæt på de udførendes arbejde, og der er et tæt samarbejde mellem byggeledere og tegnestuens folk. Vil man både projektere og have tæt tilknytning til byggepladsen er praktik ved en totalentreprenør klart at anbefale.

Som praktikant ved c.c. contractor, får man ansvar og opgaver efter ønske og evner – man griber bolden på det niveau man kan overskue!

Jeg kan kun anbefale, at tage den utraditionelle vej som projekterende og blive praktikant ved c.c. contractor!

Andreas Munk Troldborg
Tidligere praktikant. I dag ansat som projektkoordinator i tegnestuen

45

medarbejdere

9

år i gns. anciennitet

15

kursusdage årligt

78

ccc børn

Fordele ved at være en del af cc-teamet

Fremtidssikret job

c.c. contractor blev grundlagt i 1971 og er en økonomisk solid, landsdækkende virksomhed. Det skaber tryghed, når konjunkturen går op og ned.

Work-life balance

Vi har travlt hos c.c. contractor, og vi stiller krav til vores medarbejdere. Men samtidig er vi bevidste om, at vores medarbejdere er forskellige steder i livet og har forskellige behov, for at både arbejdsliv og privatliv kan balancere.

Flad organisation

Vi har en flad organisation. Vi forventer, at vores medarbejdere tager ansvar. Har du evnerne og lysten, og besidder en høj arbejdsmoral, så er alle muligheder åbne for en spændende karriere.

Involver familien

Vi ses ofte i fritiden, og har mange arrangementer i løbet af året. Og ofte er hele familien inviteret med. Blandt andet har vi en sommerfest eller weekendtur hvert år, hvor man er velkommen til at tage familien med.

Firmaarrangementer

Vi støtter mange sports- og kulturaktiviteter i Herning og omegn, og i den forbindelse tager vi ofte ud og støtter de lokale aktører. Det kan være ishockey, fodbold, håndbold og musikarrangementer, hvor vi deler en god oplevelse.

Sunded og velvære

Vi passer på vores medarbejdere. Derfor har vi selvfølgelig sundhedsforsikring, træningsfaciliter og altid vand, kaffe, frugt og lækker morgenmad i kantinen.

Vi deler mange oplevelser

50 års jubilæum

Den 8. marts 2021 kunne c.c. contractor a/s fejre 50 års jubilæum.
Meget er sket siden 1971, men kærligheden til byggeri af høj kvalitet med funktionalitet og æstetik i fin forening fortsætter. Det fortæller vi bl.a. om i vores jubilæumsbog, som er en rejse gennem de sidste 10 år.

Den Kongelige Beløningsmedalje

Vi fejrer altid store begivenheder. Bygningskonstruktør Jens Madsen modtager Den Kongelige Belønningsmedalje for 40 års tro tjeneste hos c.c. contractor a/s.

Faglige dage

Faglige dage på Severin Kursuscenter med indlagt fysisk aktivitet - Bridgewalking.
Faglig sparring og godt kollegialt samvær.

Fuglsangsø Stafetten

Vi deltager i Fulgsangsø Stafetten med både et løbe- og gåhold, og vi gi'r os fuldt ud!

Inspirationsrejser

Vi samler inspiration i både ind- og udland.

Byggepladsbesøg

Vi besøger jævnligt de byggerier, som vi opfører. Det giver inspiration og læring til os alle!

Sommerfest

Hvert år arrangeres en sommerfest, hvor vi hygger os med hinanden og vores familier.

Sommertur med familien

Hvert år tager vi ud i det blå med vores familier – så vi kender hinanden rigtig godt!

Kulturoplevelser

c.c. contractor sponsorerer mange lokale sports- og kulturinstitutioner, og vi deltager ofte og støtter de lokale.

Personalearrangementer

Alle kan melde ind og arrangere et personalearrangement efter fyraften.
Her prøver vi kræfter med sporting-skydning.

Julefrokost

Traditionen tro holder vi julefrokost en fredag i december, og festlighederne starter lige efter fyraften. Ofte med et aktivt indspark.

Åbent Hus

I 2015 flyttede vi i nye lokaler på Theresavej, og det blev fejret med Åbent Hus. Familie og venner af huset lagde vejen forbi.

keyboard_arrow_up