Seneste nyt fra c.c. contractor

Alle nyheder

Fredag den 4. september blev ny udskolingsafdeling og lokaler på Lisbjergskolen indvidet. Den nye tilbyging skal understøtte læring og deltagelse for alle unge.

Der blev holdt taler af bl.a. rådmand for Børn og Unge Thomas Medom, samt skoleleder Martin Appel Loft. Deltagerantallet var afgrænset i forhold til COVID-19-restriktionerne, og med et mindre udvalg af børn og medarbejdere.

Byggeriet skal fremme formidling og elevfordybelse, ligesom produktion er vægtet så højt, at skolen i stedet for traditionelle klasselokaler er indrettet med blandt andet et auditorium med plads til 150 mennesker, små formidlingsrum, områder til fordybelse, et makerspace, lydstudie og bevægelsesfaciliteter. Alt med fokus på at sikre eleverne en varieret skoledag, hvor alle kan deltage.

Bygningen er på ca. 2.000 kvm og er opført for en anlægsbevilling på 42,3 mio. kr.

Se film fra invielsen på Lisbjergskolens Facebook side.

 

Torsdag den 3. juli 2020 modtog bygningskonstruktør Jens Madsen, Vildbjerg, Den Kongelige Belønningsmedalje. 

Den Kongelige Belønningsmedalje tildeles bl.a. i forbindelse med fratræden efter mindst 40 års uafbrudt ansættelse i samme private virksomhed. 

Jens Madsen fejrede sit 40 års jubilæum hos c.c. contractor a/s den 5. maj 2017, og valgte at gå på pension den 31. januar 2020.

Pga. corona restriktioner kunne alle medarbejdere hos c.c. contractor først samles nu og overrække Jens' medaljen. Jens Madsen er her flankeret af adm. direktør Jørn From og projektchef Claus Minds.

Helt nye og moderne rammer til kvinder og børn står nu klar til brug på Regionshospital Nordjylland i Hjørring.

Og Kvinde-Barn Huset blev lørdag den 1. februar 2020 indviet efter to års byggeri, hvor interesserede kunne komme forbi til åbent hus, og det tilbud benyttede mange sig af.

Hospitalets 7.500 nye kvadratmeter rummer blandt andet fødegang, børne- ungeafdeling og ambulatorier for gynækologi og scanning af gravide. Huset samler altså kompetencerne inden for børne- og kvindesygdomme under ét tag.

Projektchef Claus Minds fra c.c. contractor takkede for tilliden og det gode samarbejdet i sin tale.

Se mere på TVNord.dk

c.c. contractor har i samarbejde med Claus Pryds Arkitekter vundet projektet blandt tre øvrige forslag. 

Med en nyfortolkning af den klassiske danske længegård har Claus Pryds Arkitekter fastlagt byggestenene for den kommende kræftrådgivning: 

Vinderforslaget har skabt et originalt udtryk, der formår at gøre naturen til en central del af huset. I den nye kræftrådgivning på 1.100 m2 vil man blive mødt af lyse og hjemlige fællesarealer, store glaspartier med udsigt til skov og grønne marker, kreative værksteder, et børneområde og et 100 m2 træningsrum.

Byggeperiode

13. januar 2020 - 17. marts 2021

Beliggenhed

1.100 m2

Udvikler

Kræftens Bekæmpelse

Areal

Claus Pryds Arkitekter

Ingeniør

c.c. contrator tegnestuen

c.c. contractor har sammen med GPP Arkitekter og Hundsbæk & Henriksen vundet projekt vedrørende ny svømmehal i Egtved for Vejle Kommune.

Projektet indeholder dels et nyt konkurrencebassin, et morskabsbassin, omklædnings- og opvarmningsfaciliteter. Der er endvidere hhv. 1- og 3 m vipper i svømmehallen, som sammenbygges med det eksisterende Egtved Idræts- og Multicenter.

Der er tale om et projekt som indgår i et naturligt samspil og en stor synergi med de øvrige faciliteter på stedet, og som er meget synligt og transparent i forhold til omgivelserne.

Se projekt

Omkring 500 mennesker var mødt op for at fejre rejsegildet for den nye svømmehal i Egtved.

Der var trængsel rundt langs det store hul, hvor det store svømmebassin skal være. Her var omkring 500 mennesker mødt op for ved selvsyn at se, hvordan den nye svømmehal for alvor begynder at ligne en svømmehal og for at fejre, at det endelig var tid til rejsegilde.

- Jeg er slet ikke i tvivl om, at den her nye svømmehal vil blive en stor attraktion for hele Egtved men også hele kommunen, lød det blandt andet fra Vejle Kommunes borgmester Jens Ejner Christensen (V) i en kort tale.

Formand for kultur- og fritidsudvalget Dan Arnløv Jørgensen (K) var også mødt op for at fejre rejsegildet og holde en kort tale. Han sluttede af med at sende en tak til Vingsted Svømmeklub, som har haft det svært det seneste år, efter svømmehallen i Vingsted lukkede.

- Jeg ved, klubben bløder medlemmer lige nu, men de skal nok komme igen, når svømmehallen her er klar, sagde han.

Det samme tror og håber formand for Vingsted Svømmeklub Brian Grøndahl.

- Når man ser det store opbud, der er her i dag, så håber og tror jeg virkelig, at det vil blive at mærke på tilmeldingen til den nye sæson i juni, lød det fra Brian Grøndahl.

Ros til borgerneDen nyudnævnte formand for Egtved Hallens bestyrelse Lars Bang tog også ordet.

- At vi står her i dag, er et udtryk for virkelig mange menneskers ihærdige indsats for at få en svømmehal til Egtved. Jeg tror nogle gange, at de på kommunen mener, at vi er lige rigelig ihærdige, men tag det som et udtryk for, at vi engagerer os, og at vi mener noget, sagde han, hvilket affødte grin fra både kommunalpolitikere og borgere.

Med den nye svømmehal kan man virkelig sætte streg under at have et multicenter i Egtved, hvor der er stribevis af tilbud for både store og små, mener han.

Sidste mand i talerækken var Thomas Christensen, byggeleder hos C.C. Contractor.

- Et rejsegilde er altid en god begivenhed, men endnu bedre med den store opbakning, der er her i dag. Jeg vil gerne rose jer Egtved-borgere for lige fra første spadestik at vise en rigtig stor opbakning til projektet. Uanset hvem, vi har talt med, om det er naboer eller foreninger, har det altid været positivt, sagde han, inden han sluttede med at sende en stor ros til de mange håndværkere, som gør et stort arbejde for at få svømmehallen klar til aftalt tid.

Den nye svømmehal forventes at være klar til brug midt i oktober.

Se projekt

NEXT Uddannelse København har besluttet, at det nuværende Albertslund Gymnasium skal erstattes af et nyt og tidssvarende gymnasium, der er navngivet Vestskoven Gymnasium. Gymnasiet opføres på Kongsholmgrunden, der er centralt placeret i Albertslund Kommune.

Projektet omfatter et nyt gymnasium, der skal kunne tilbyde ungdomsuddannelse til STX, HTX, HF, HHX, EUD og 10. klasses elever. Udgangspunktet for bygningens dimensionering er i alt ca. 800 elever.

Udover opførelse af nyt byggeri skal der etableres udearealer for ophold og mulighed for kreativ udfoldelse, samt områder til cykelparkering, p-anlæg, affaldsgård, sekundære bygninger til gartner-/pedelfunktion.

Det arkitektoniske motiv er en sammenstilling af to bygningskroppe: En kubisk figur som står på ryggen af en lavere og aflang figur. Der dannes derved tre niveauer som afspejles i udformningen af et åbent og fleksibelt læringsmiljø: Det nære byrum, hvor gymnasiet opleves åbent og i skala og proportion med omgivelserne. Den aktive taghave, som er gymnasiets interne mødested, og den øverste del, hvor der er udsigt over Albertslund og som kan ses på afstand som et pejlemærke i landskabet.

I gymnasiet er læringsmiljøet defineret af lukkede og åbne rum som tilsammen danner variable og stemningsfulde rum, der forbinder alle husets etager i et flow. Det danner en fælles ramme, hvor man kan mærke elevernes aktivitet og som giver huset liv.

De to bygningskroppe bygges med mørkegrå teglsten og danner en harmonisk helhed som kan stå mange år frem og patineres med ynde. Arkitekturen signalerer tyngde og akkompagneres af en mere dynamisk vindueskomposition, samt træbeklædning og beplantning som et aktivt element.

Visionen er at skabe et gymnasium, der giver gode rammer for et ”lære og værested”, som anskues som en del af et åbent samfund og deraf understøtter en gymnasiekultur med fokus på individuelt ansvar og demokratisk dannelse. Et sted, som er behageligt at være med rumligt gode betingelser for at skabe samhørighed mellem lærer og elever.

Se projekt

keyboard_arrow_up