1. spadestik på Absalon nyt campus Slagelse

Del på LinkedIn
07.03.2019 . Spadestik

Det nye Campus Slagelse skal være hjem for 2.000 studerende og 250 medarbejdere og kommer til at ligge lige ved banegården i Slagelse.

I dag blev første spadestik taget til Absalons nye Campus Slagelse. 

”Vi styrker uddannelse i hele regionen, og vi sikrer tilgængelighed til vores uddannelser. Det håber vi, at de her nye bygninger vil være med til at opfylde”, sagde Absalons bestyrelsesformand Jens Stenbæk til de fremmødte, mens regnen lige så stille begyndte at sile.

”Vi vil skabe moderne og åbne faciliteter, der er for både studerende, ansatte og borgerne her i Slagelse. Det var vores vision, og det er nu blevet til et projekt, som vi er klar til at sætte i gang”.

Processen med at skabe det nye campus startede allerede i 2011, og når det står færdigt skal det rumme 2.000 studerende og 250 medarbejdere.

Efter Jens Stensbæks tale trådte Slagelses borgmester, John Dyrby Paulsen, op på scenen, hvor han bl.a. takkede Absalon for et godt samarbejde med at udvikle campus, der også understreger Slagelse som en by, man uddanner sig i.

”Og nu regner det meget, så nu skal vi grave”, sluttede John Dyrby Paulsen og greb sammen med Jens Stenbæk de to spader, og tog det første spadestik til Absalons nye campus.

Det nye Campus Slagelse kommer til at rumme i alt fire af Absalons uddannelser (pædagog-, sygeplejerske, - socialrådgiver- og ernærings- og sundhedsuddannelserne), ligesom direktionen og administrationen også flytter ind i de nye bygninger.

Se projekt

keyboard_arrow_up