1. spadestik på Music Tribe Brands i rock n'roll stil

Del på LinkedIn
08.03.2018 . Spadestik

I sommeren 2019 bliver Lisbjerg ved Aarhus Nord beriget med intet mindre end et Rock n’ Roll style prestige-projekt. TC Electronic får opført et helt unikt byggeri med den bedste udsigt i Aarhus Omegn.

Detaljen og kvaliteten er to af de nøgleord, der under de ceremonielle første spadestik blev slået fast. Det er kerneværdier i hverdagen hos TC Electronic, og det skal ligeledes være kerneværdier i den trekantede bygning.

Aarhus-borgmester Jacob Bundsgaard holdte ved første spadestik en kort og ganske humoristisk tale, hvor han blandt andet kunne fortælle om planerne for en letbane-linje umiddelbart i baghaven af TC Electronics nye domicil, hvis letbanen da nogensinde kom til at køre, og pengene til den bliver fundet, berettede Jacob Bundsgaard.

Projektering af det nye domicil har været mere end et år undervejs. Større dele af personalet er undervejs blevet spurgt efter råd, ønsker og forslag, så alle hverdagens aktiviteter får plads og prioritering. Der blev således sagt tak til alle medarbejdere – der alle var fremmødte – og samtlige samarbejdspartnere og rådgiver, som har fået samling i et projekt, der indeholder utroligt mange facetter.

Afslutningen på første spadestik blev naturligvis ikke med champagne og kransekage. Der blev i stedet budt på øl og flæskesvær – i rigtig rock n’ roll stil.

Se projekt

 

 

keyboard_arrow_up