50 års jubilæum

Del på LinkedIn
08.03.2021 . JUBILÆUM

I 2021 har c.c. contractor eksisteret i 50 år.

Meget er sket siden 1971. Her startede c.c. contractor i et lille kontor, hvor opgaverne primært lå i Herningområdet. I dag er vi en entreprenørvirksomhed med 40 medarbejdere, der yder projekt- og bygge­styring i total- eller hovedentrepriser over hele landet. Vores værdier er stadig de samme: Troværdighed, ordentlighed, at være løsnings­orienterede og tilgængelige. En aftale er en aftale.

Jubilæet blev fejret i den nye ankomstbygning ved Jyske Bank Boxen, hvor mange samarbejdspartnere, familie og venner af huset mødte op og hilste på. På billedet ses ledelsen, Jørn From og Claus Minds, med de mange fremmødte i baggrunden.

I anledning af jubilæeet er der blevet skrevet en bog om de sidste 10 år. De første 40 år er beskrevet i jubilæumsbogen fra 2011. Bogen tager læseren med på en anderledes rejse gennem de seneste 10 år af c.c. contractors historie - en historie der bugter sig gennem et landskab af byggerier inden for erhverv og industri, skole og uddannelse, sundhed og pleje, idræt og kultur.

Har du lyst til at læse bogen er du velkommen til at kigge forbi kontoret og få et eksemplar.

 

 

keyboard_arrow_up