c.c. contractor skal bygge nyt kontorhus for Jacobsen Group

Del på LinkedIn
15.12.2020 . Vinderprojekt

"Herning Towers" kommer til at ligge på hjørnet af Silkeborgvej og Dronningens Boulevard i Herning. Her er bygningsvolumenet bygget op som tårne, der skalamæssigt trapper ned mod nabobygningerne og binder byområdet sammen. Det højeste tårn ligger ud imod rundkørslen og markerer indgangen ind til Herning.

Bygningen er et kontorbyggeri, som huser forskellige lejere i det 6.700m² store domicil. Byggeriet skal derfor facademæssigt kunne rumme forskelligheden i disse firmaer. 

Bygningen er bygget op af i alt 7 etager som trapper ned, som mindre terrassehuse. Etagehøjden varierer, hvor stueetagen er højere end de resterende etager.

Huset bliver fyldt med lejere, men også med en masse gæster fra Herning By. Husets stueetage vil rumme fællesfaciliteter såsom kantine, mødecenter, auditorium og mulighed for undervisning. Her kan naboer leje sig ind i stueetagen og benytte faciliteterne, men det er også her, at lejernes afdelinger kan mødes til forskellige arrangementer, som på nuværende tidspunkt bliver holdt i andre byer. Herved kommer bygningen til at være et samlingspunkt for mange mennesker og kommer til at være et hus der er fyldt med liv.

keyboard_arrow_up