C.C. Contractor skal for 3. gang bygge for Siemens Gamesa i Aalborg

Del på LinkedIn
30.03.2020 . 1. Spadestik

C.C. Contractor har netop vundet totalentreprise om opførelse af to nye produktionshaller for Siemens Gamesa. Siemens Gamesa i Aalborg udvider produktionsfaciliteterne, så man fremover kan lave vindmøllevinger på over 100 meter i Nordjylland.

Fredag den 28. februar 2020 tog Siemens Gamesa første spadestik til opførelsen af to kæmpe haller, hvor opbygningen af mega-vingerne fremover skal finde sted.

- Opførelsen af de nye produktionshaller er med til at imødekomme fremtidens krav til endnu større vinger og større produktionsvolumen. Investeringen kommer både firmaet og lokalområdet til gavn i mange år frem, lyder det fra Siemens Gamesa.

Hal 12 bliver på ikke mindre end 14.657 kvadratmeter, mens hal 13 bliver 4.135 kvadratmeter. De forventes at stå klar til produktion henholdsvis slut marts 2021 og ultimo 2020.

Mangeårigt samarbejde
C.C. Contractor og Siemens har et mangeårigt samarbejde bag sig. Denne udvidelse er den 3. i rækken i Aalborg, og C.C. Contractor står med den seneste udvidelse bag 2/3 af det samlede produktionsareal i Aalborg. 

Begge virksomheder har skrevet kontrakt med hinanden seks gange tidligere på opgaver i både Brande og Aalborg. C.C. Contractors A/S er glade for det netop indgåede samarbejde. ”Vi synes det er en utrolig spændende opgave, ikke mindst er det dejligt at kunne få lov at komme tilbage til en bygherre. Vi glæder os til at være med til at skabe rammerne for fremtidens vindmølleproduktion” siger Jørn From, direktør C.C. Contractors A/S.

 

Se og hør mere om 1. spadestik på TV2 Nord.

Og læs mere om det store projekt.

keyboard_arrow_up