c.c. contractor skal stå for udvidelsen af Severin Kursuscenter i Middelfart.

Del på LinkedIn
01.04.2019 . Vinderprojekt

Pressemeddelese fra Severin Kursuscenter

Severin udvider med 31 værelser, ny panoramarestaurant og nye, store konferencelokaler med udsigt.

”Det er med meget stor glæde, at vi nu kan sætte gang i en udvidelse af Severin, som vi har ønsket os længe. Siden vores renovering i 2013-2014 har vi oplevet en øget efterspørgsel efter både mødelokaler, festlokaler og hotelværelser, som vi ikke har haft plads til”, siger Tina Pedersen, direktør på Severin.

”Derfor udvider vi nu Severin og ”flytter om” på indretningen i huset, så vores gæster får endnu større glæde af den smukke udsigt over Lillebælt, som vi har her ”på toppen” af Middelfart.

Ny restaurant og konferencebygning med udsigt
Det betyder, at vi bygger en ny restaurant med udsigt over Lillebælt, som både skal bruges til bespisning af vores mødedeltagere, men også til privat- og firmafester, som er et marked i vækst for os. Vores gæster har også længe haft et stort ønske om endnu et lokale til aftenhygge, hvor man kan sidde samlet. Det har vi lyttet til og får nu en ”slyngel-stue”, hvor man kan hygge, se en landskamp, spille billard osv.”

”Når den er på plads, så bygger vi en helt ny konference-bygning, hvor vi får samlet hovedparten af vores mødelokaler, og flere af dem får en formidabel udsigt over Lillebælt. Vi får mere fleksible bookingmuligheder samt et ekstra lokale, med plads til 200 pers., naturligvis også med udsigt over Lillebælt.

Til sidst bygger vi 31 nye værelser, så vi i alt har 107 værelser, her på Severin”, fortæller Tina.

Hele projektet startede i marts 2019 og varer til juni 2021, blandt andet fordi, at byggeriet er planlagt, så det tager hensyn til vores gæster, som kan følge byggeriet, uden at blive generet af det”, siger Tina Pedersen.

Et nyt Severin – men med den samme ånd og indlevelse
Tina Pedersen forsikrer, at når det ”nye” Severin står klar, så vil man stadig opleve den samme autentiske og hyggelige atmosfære som i dag, og som så mange af Severins gæster bemærker som noget helt særligt.

”Vi får nogle nye fantastiske rammer, men man skal ikke glemme, at det er alle de gode medarbejdere, kaldet SEVERINERE, som skaber den gode oplevelse og den gode stemning hos os – og de bliver ved med at være de samme, som de er i dag – nu får vi bare mulighed for at byde nogle flere velkommen”, slutter Tina Pedersen.

Se projekt

keyboard_arrow_up