c.c. contractor søger konstruktørpraktikanter

Del på LinkedIn
01.09.2021 . Praktik

c.c. contractor arbejder med en bred vifte af opgaver for både offentlige og private bygherrer og udfører byggeprojekter i total- og hovedentrepriser, hvor vi yder projekt- og byggestyring.

c.c. contractor har spændende projekter over hele Danmark – lige fra lager /  produktionsbygninger og erhvervsbyggeri, til plejecentre og detailbyggerier. Som niche har vi især specialiseret os i idræts-, kultur- og undervisningsbyggerier. Pt. har vi brug for praktikanter, som tilknyttes hovedkontoret i Herning.

Vi har respekt for det traditionelle håndværk, men er samtidig optaget af at benytte os af tidens teknologiske muligheder til at skabe gode resultater. Efarne og nyuddannede medarbejdere giver et godt arbejdsmijø, hvor tværfaglighed vægtes højt.

Projekterende konstruktør praktikant
Som projekterende konstruktørpraktikant ved c.c. contractor får du mulighed for at arbejde inden for alle felter af BIM projektering, herunder kodning og modellering til bygbarhed, arbejdsmiljø og kvalitetssikring.

Som praktikant kræves der passion, bygge- og BIM-faglig indsigt samt lysten til at lære. Til gengæld garanteres der et lærerigt, spændende og udfordrende praktikophold på en tegnestue, hvor tingene går stærkt, men resultaterne er unikke. Vi er dedikerede i vores arbejde, og imødeser du også er.

Vi forventer at du:

  • Er initiativrig, selvstændig og har lyst til at udvikle din faglighed.
  • Er nysgerrig og har lyst til at blive udfordret.
  • Har et godt kendskab til Revit Architecture og BIM-processerne.
  • Du er positiv, deltager i hverdagen på tegnestuen og trives i projektteams.
  • Du har gode byggetekniske kompetencer, materiale- og produktkendskab.
  • Du har fokus på den optimale byggetekniske detalje og deler tegnestuens passion for bygningsdesign, innovative byggetekniske løsninger og materialevalg.

Du kommer til at indgå som en integreret del af tegnestuens projektteams og får mulighed for at følge et enkelt eller to projekter gennem hele praktikperioden.

Du bliver tilknyttet en erfaren medarbejder, der vil guide og give feedback på dit arbejde, samt udfordre dig og sikrer, at den personlige samt faglige udvikling, er til stede.

Udøvende konstruktør praktikant
Som udøvende konstruktørpraktikant hos c.c. contractor bliver du en del af teamet på en af vores byggepladser. Opgaven består typisk i at følge op på underentreprenørers arbejder, sikre at byggepladsen fungerer ud fra byggepladsplanerne, udarbejdelse af kvalitetssikringsmateriale, mønsterrunderinger, tilsyn, assistere med design, tilbudsgivning og projektstyring og endvidere følge projektledernes dagligdag.

Vi forventer at du:

  • Er initiativrig, selvstændig og har lyst til at udvikle din faglighed.
  • Er nysgerrig og har lyst til at blive udfordret.
  • Har et godt kendskab til Microsoft Office pakken og Project Manager.
  • Du er positiv, deltager i hverdagen på byggepladsen og trives i projektteams.
  • Du har gode byggetekniske kompetencer, materiale- og produktkendskab.
  • Du har evner for godt købmandskab.
  • Du har solide problemløsningskomptencer.

Vi planlægger dit praktikforløb i fællesskab
Det er vigtigt for os, at din praktiktid hos os bliver både udfordrende og spændende. Når du starter hos os, udarbejder vi derfor din læringsplan sammen, og vi lytter gerne til dine idéer og ønsker.

Vil du prøve din viden af hos os?
Så mail din ansøgning med CV til Regnskabshef Charlotte Troelsen på charlotte@cc-contractor.dk

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Charlotte Troelsen på tlf. 96 27 21 58.

Tiltrædelse: Efter aftale.

keyboard_arrow_up