c.c. contractor vinder Frelloskolen i Varde

Del på LinkedIn
12.03.2019 . Vinderprojekt

Vi kan nu  afsløre, at vi har vundet Frelloskolen i Varde i samarbejde med GPP Arkitekter, Labland Architects og ÅF Building Denmark.

Projektet omhandler opførelse af en ny 4-sporet skole (0. - 9. klasse) på ca. 10.000 m² med tilhørende udearealer til ophold, leg og læring.

Uddrag fra dommerbetænkningen:

”Kombinationen af fremragende indlevelse og fortolkning af programmets funktionsbeskrivelser, omsat og bearbejdet til en overlegen og iderig arkitektonisk besvarelse, leveret i en gedigen materialekvalitet, gør dette forslag til konkurrencens uden sammenligning bedste besvarelse.”

"Det overordnede greb har skabt en fremragende og kompakt skolebygning, som både organisatorisk og arkitektonisk svarer på konkurrenceprogrammets ønsker og krav med fremragende og klogt udformede løsninger, som vil medføre en aktiv og inspirerende skole”.

”Forslaget anerkendes for at have leveret et arkitektonisk smukt og harmonisk bygningsanlæg og landskab, som på en særdeles overbevisende måde leverer et positivt bud på fremtidens skole i Varde.”

Totalentreprisekonkurrencen er udført i samarbejde med GPP Arkitekter, ÅF Buildings Denmark samt Labland Architects og vi glæder os meget til det videre samarbejde med Varde Kommune og det samlede team.

Se projekt

keyboard_arrow_up