c.c. contractor vinder Herningsholmskolen

Del på LinkedIn
01.06.2022 . VINDERPROJEKT

Vi er superglade for at kunne fortælle, at vi i samarbejde med GPP Arkitekter, AFRY, byMUNCH og Rum og Adfærd har vundet konkurrencen om Herningsholmskolen for Herning Kommune. 

Den nye Herningsholmskole udformes med udgangspunkt i begreberne Læring, Trivsel og Fællesskab, som står i centrum for visionen for den nye skole, og udgør de grundsten som skolens pædagogiske principper er bygget op omkring.

I ønskerne til projektet har Herning Kommune lagt særlig stor vægt på arkitektur, bæredygtighed, funktionalitet og kvalitet. Alle sammen parametre, som vinderprojektet imødekommer, fortæller formand for Børne- og Familieudvalget Anne Mette Bang Rasmussen (V):

– C.C. Contractor har også løst udfordringerne med placering af den nye skole på grunden, så den nye skole kan opføres sideløbende med, at det meste af den nuværende skole er i brug. Kun en mindre del af skolen skal genhuses i byggeperioden.

Stedets funktioner skal, udover at være en fantastisk skole, rumme SFO, specialtilbud, tandpleje, idrætsfaciliteter samt uderum til læring, ophold og leg. Det bliver en levende skole, der skaber mulighed for at være et samlingssted for hele området. Et sted hvor det er muligt at afholde teater, koncerter, foredrag, fritidsaktiviteter, fællesspisning, og sportsaktiviteter. En Fællesskabets Skole, som er for alle!

Den nye skole bliver samlet ca. 10.100 m2 og kan rumme op til 3 spor.

keyboard_arrow_up