Første spadestik til ny Kræftrådgivning i Odense

Del på LinkedIn
15.05.2023 . 1. SPADESTIK

Mandag 15. maj kl. 13.00 blev der taget første spadestik til en ny kræftrådgivning i Odense. Den opføres ved nyt Odense Universitetshospital.

Den 43-årige kræftpatient, Pernille Kirstine Rix, hendees mand og datter, tog det første spadestik på grunden, hvor det nye byggeri skal opføres. Pernille er uhelbredelig syg af lungekræft, og familien har derfor fået rådgivning og støtte i Kræftrådgivningen i Odense til blandt andet at tage de svære snakke og finde ro i tankemylderet.

I Kræftens Bekæmpelse er man rigtig glad for at kunne tilbyde rådgivning og støtte til kræftpatienter som Pernille tæt på kræftbehandlingen på det nye Odense Universitetshospital.

- Jeg er begejstret for, at vi flytter med kræftbehandlingen ud til det nye Odense Universitetshospital. Det betyder, at kræftpatienter og pårørende kan komme forbi kræftrådgivningen før eller efter deres aftaler på hospitalet, og at vi kan fortsætte vores rigtig gode samarbejde med hospitalets ansatte, Jesper Fisker, administrerende direktør i Kræftens Bekæmpelse.

Kræftrådgivningen i Odense flytter fra Kløvervænget 18B og ud til Hospitalsringen 57. Byggeriet opføres med inspiration fra tre-længet gård og får udsyn til hospitalsområdet mod syd og vest – og til grønne områder med søer og skov mod nordøst. 

Byggeriet er tegnet af Claus Pryds Arkitekter og opføres af c.c. contractor. Kræftrådgivningen forventes at stå færdigt i foråret af 2025.

keyboard_arrow_up