Hundredevis af Egtved-borgere mødte op til rejsegilde

Del på LinkedIn
05.04.2018 . Rejsegilde

Omkring 500 mennesker var mødt op for at fejre rejsegildet for den nye svømmehal i Egtved.

Der var trængsel rundt langs det store hul, hvor det store svømmebassin skal være. Her var omkring 500 mennesker mødt op for ved selvsyn at se, hvordan den nye svømmehal for alvor begynder at ligne en svømmehal og for at fejre, at det endelig var tid til rejsegilde.

- Jeg er slet ikke i tvivl om, at den her nye svømmehal vil blive en stor attraktion for hele Egtved men også hele kommunen, lød det blandt andet fra Vejle Kommunes borgmester Jens Ejner Christensen (V) i en kort tale.

Formand for kultur- og fritidsudvalget Dan Arnløv Jørgensen (K) var også mødt op for at fejre rejsegildet og holde en kort tale. Han sluttede af med at sende en tak til Vingsted Svømmeklub, som har haft det svært det seneste år, efter svømmehallen i Vingsted lukkede.

- Jeg ved, klubben bløder medlemmer lige nu, men de skal nok komme igen, når svømmehallen her er klar, sagde han.

Det samme tror og håber formand for Vingsted Svømmeklub Brian Grøndahl.

- Når man ser det store opbud, der er her i dag, så håber og tror jeg virkelig, at det vil blive at mærke på tilmeldingen til den nye sæson i juni, lød det fra Brian Grøndahl.

Ros til borgerneDen nyudnævnte formand for Egtved Hallens bestyrelse Lars Bang tog også ordet.

- At vi står her i dag, er et udtryk for virkelig mange menneskers ihærdige indsats for at få en svømmehal til Egtved. Jeg tror nogle gange, at de på kommunen mener, at vi er lige rigelig ihærdige, men tag det som et udtryk for, at vi engagerer os, og at vi mener noget, sagde han, hvilket affødte grin fra både kommunalpolitikere og borgere.

Med den nye svømmehal kan man virkelig sætte streg under at have et multicenter i Egtved, hvor der er stribevis af tilbud for både store og små, mener han.

Sidste mand i talerækken var Thomas Christensen, byggeleder hos C.C. Contractor.

- Et rejsegilde er altid en god begivenhed, men endnu bedre med den store opbakning, der er her i dag. Jeg vil gerne rose jer Egtved-borgere for lige fra første spadestik at vise en rigtig stor opbakning til projektet. Uanset hvem, vi har talt med, om det er naboer eller foreninger, har det altid været positivt, sagde han, inden han sluttede med at sende en stor ros til de mange håndværkere, som gør et stort arbejde for at få svømmehallen klar til aftalt tid.

Den nye svømmehal forventes at være klar til brug midt i oktober.

Se projekt

keyboard_arrow_up