Rejsegilde på Kræftrådgivning i Odense

Del på LinkedIn
07.03.2024 . REJSEGILDE

Onsdag den 6. marts 2024 var der rejsegilde for den nye Kræftrådgivning i Odense, som med sine 1400 m2 bliver den største af Kræftens Bekæmpelses 12 kræftrådgivninger.

Den nye placering på Hospitalsringen skal sikre kræftpatienter og pårørende nem adgang til rådgivning og støtte i fremtiden, når kræftbehandlingen samles på Odense Universitetshospital.

I den nye kræftrådgivning kan kræftramte få gratis rådgivningssamtaler, deltage i grupper, aktiviteter og fællesskaber, og som noget nyt flytter hospitalets ’Klinik for Senfølger til Kræft’ og ’Palliativt Team Fyn’ med. Det er første gang, at så mange fagligheder samles under samme tag i regi af Kræftens Bekæmpelses kræftrådgivninger.

Det smukke hus begynder at tage sin form, og det bliver uden tvivl et fantastisk frirum til kræftpatienter og pårørende. Den kommende kræftrådgivning i Odense er tegnet af Claus Pryds Arkitekter og opføres på Hospitalsringen 57.

Rejsegildet blev markeret med taler af Jesper Fisker, direktør i Kræftens Bekæmpelse, Claus Pryds, arkitekt i Claus Pryds Arkitekter og Jørn From, direktør i c.c. contractor. Talerne blev efterfulgt af frokost ved pølsevognen.

Vi glæder os til at følge byggeriet, som arkitektonisk har hentet inspiration fra den klassiske, danske trelængede gård.

keyboard_arrow_up