keyboard_arrow_down

Bomidtvest, Sønderparken, Område B

Del på LinkedIn

Renovering af boligblokke, afd. 630, område B, Sønderparken 2-38 i Ikast, samt ombygning af Islandsgade 3, Fælleshus. Boligerne er opført som etagebyggeri i 1964.

Visionen for afdeling 630 er at skabe en boligmasse og et boligområde, der blander mennesker uanset identitet og etnicitet. Bomidtvest ønsker at skabe et boligområde, eller et mindre bysamfund (en by i byen), der har sin helt egen unikke identitet, og samtidig et boligområde, der formår at åbne sig op for og interagere med omverdenden.
 
Visionen er at skabe et område, der henvender sig til mange forskellige grupper af mennesker; unge og ældre, mænd og kvinder, idrætsudøveren og motionisten, børn og voksne.
 
Der skal skabes et oplevelsesrigt og grønt område, der taler til sanserne. Området skal opleves som interessant af såvel beboere som borgere i Ikast by. Med afdeling 630 skal der skabes et mindre bymiljø med erhverv, forretninger, sociale aktiviteter og arrangementer, legepladser, idrætsmuligheder, aktivitetsbane, tilbud til udsatte grupper, cafeer og så videre.

Byggeperiode

2018

Adresse

Sønderparken 2-38, 7430 Ikast

Areal

112 eksisterende boliger omdannes til 102 boliger

Arkitekt

Sweco (tidligere Årstiderne Arkitekter)

Ingeniør

Rambøll Danmark

Bygherre

Bomidtvest A/S

Bomidtvest, Sønderparken, Område B
keyboard_arrow_up