keyboard_arrow_down

Erhvervspark Silkeborg - Etape II og III

Del på LinkedIn

Kontorbyggeri i 6 etager

Erhvervspark Silkeborg er et markant domicilbyggeri ved motorvejen midt i Silkeborg.

Etape II og III
I dag ligger der ”Envision” kontorhuset, som er den første i rækken af kontorhuse. Bygherre ønsker yderligere opført 3 separate 6-etagers kontorhuse på hver ca. 2.750 kvm med tilhørende mellembygninger. Husene er tiltænkt virksomheder, der ønsker synlighed og unikke, veludnyttede rammer for arbejdspladsen. Byggeriet foregår over to etaper, hvoraf de første 2 bygninger bliver opført i Etape II og sidste bygning i Etape III.

Synergi
Hvert hus er udviklet som et flerbrugerhus med fælles lobby, kantine og konferencefaciliteter på stueplan og lejemål fordelt på de 5 øvrige etager. Alle 4 facader er i brug, hvilket sikrer optimalt dagslys, uanset hvor i huset man sidder. Spildplads eksisterer ikke, og kernen i huset er udnyttet til de funktioner, der ikke kræver dagslys såsom elevator, toiletter mv.

Materialer
Projektet opføres med bærende betonvægge og søjler og lette udfyldende facader beklædt med alu-sandwichplader. Vinduer og døre udføres i alu.

Der vil være varmt tag med tagpap på flade tage, mellemgang udføres med mos-sedum på tagpap.

Der etableres parkering, cykelparkering, depotrum, molock samt opholdsarealer.

DGNB Guld
DGNB bliver brugt som et processtyringsværktøj, der skal sikre at bæredygtighedsmålene for projektet bliver virkeliggjort og implementeret i praksis, og at byggeriet opnår DGNB Guld.

Byggeperiode

Etape II: 3. januar 2022 - 25. oktober 2023. III. etape: 25. oktober 2023 - 1. februar 2025

Adresse

Randersvej 2B,C,D, 8600 Silkeborg

Areal

8.096 m2

Arkitekt

Laban Arkitektker

Ingeniør

Rønslev Rådgivende Ingeniører

Bygherre

Lars Larsen Group

keyboard_arrow_up