keyboard_arrow_down

Revitalisering af restaurantområdet på Plan 2 i Field’s
Når den igangværende renovering i Field’s står færdig til foråret, bliver resultatet en ny moderne food lounge, flere nye restauranter, en ny babylounge og bedre legemuligheder for børnene.

Field’s tog i foråret 2015 hul på en omfattende revitalisering og renovering af restaurantområdet på Plan 2. Ideen er at skabe nogle mere moderne og inspirerende omgivelser med både nye og velkendte koncepter og gøre området mere synligt og lettere tilgængeligt fra de øvrige plan.

Ny, hyggelig stemning
Moderniseringen på Plan 2 omfatter nye gulve, lofter og belysning samt nye, lækre siddemøbler. Og den varme og hyggelige stemning vil blive sikret med grønne planter og flittigt brug af træ. Fra Field’s side er der vægt på totalt set at få skabt en sammenhængende enhed på Plan 2 med et meget varieret bespisningstilbud.

Den største udfordring i det totale renoveringsprojekt har været flytningen af en rulletrappe. Og sammen med installationen af et par spektakulære synlighedseffekter skal det øge kundernes kig til restaurantplanet og lette deres adgang dertil.

Det igangværende renoveringsprojekt i Field’s indeholder også en renovering af legelandet Capella Play, foruden en opdatering af den eksisterende Baby Lounge.

Byggeperiode

Juni 2015 - Juni 2016

Adresse

Arne Jacobsens Allé 12, 2300 København S

Areal

3.000 m²

Arkitekt

Link Arkitektur

Ingeniør

Niras

Bygherre

Steen & Strøm

Field's
Field's
Field's
Field's
Field's
Field's
Field's
keyboard_arrow_up