keyboard_arrow_down

Heden og Fjorden

Del på LinkedIn

Nyt domicil til Heden og Fjorden.

Bag Heden & Fjorden står en række landboforeninger i det midt- og vestjyske område, der tidligere havde rådgivningskontorer spredt ud over landsdelen. Dels for at samle ressourcerne og koncentrere sig om færre lokationer, dels for at styrke det faglige miljø blev rådgivningen og de godt 200 medarbejdere samlet på to store centre i henholdsvis Birk ved Herning og Nupark ved Holstebro.

Med placeringen i Birk er Heden & Fjorden blevet en integreret del af det unikke erhverv-uddannelse-kultur-miljø i Birk, der blandt andet er hædret med Byplanprisen. Derfor er bygningsmasse og omgivelser nøje afstemt med omgivelserne, og arkitekt har været Steven Holl (arkitektfirmaet bag kunstmuseet Heart ved siden af) i samarbejde med Kjær & Richter.

Det funktionelle byggeri med blandt andet fleksible og flytbare vægge og en indretning, der i øvrigt kan tilpasses fremtidige behov og ønsker, er udformet i samarbejdet med medarbejderne. I bygningens centrum er der visuel kontakt igennem alle tre etager, hvilket giver lys, luft og albuerum. Fra kontorer og mødelokaler er der flot udsigt til de andre spændende byggerier i Birk.
 

Byggeperiode

2007

Adresse

Birk Centerpark 24, Herning

Areal

6.000 m²

Arkitekt

Steven Holl / Kjær & Richter A/S

Ingeniør

Niras

Bygherre

Heden og Fjorden

Heden og Fjorden
Heden og Fjorden
keyboard_arrow_up