keyboard_arrow_down

Jyske Bank Boxen

Del på LinkedIn

I regi af MCH Messecenter Herning er Jyske Bank Boxen opført som den første nationale multiarena af sin slags. Ikke som en stor sportshal, der også kan anvendes til kultur, men tværtimod som kulturarena, der også kan danne ramme om topidræt og sportevent. Forskellen i den prioritering ligger i komfort, logistik, akustik mm., fordi det har været vigtigt at sætte den gode oplevelse i centrum.

Jyske Bank Boxen omfatter i alt 30.000 etagekvadratmeter på fire niveauer. Her er eget køkken, restaurant, VIP-faciliteter, 20 fastfoodsteder og barer, samt selvstændig A Hereford Beefstouw restaurant, bøfkæden med udgangspunkt i Herning. Afhængig af arrangementstype og indretning kan Jyske Bank Boxen rumme op til 15.000 mennesker.

Dertil indeholde Jyske Bank BOXEN en lang række service- og VIP-faciliteter, der gør arenaen i stand til at huse nationale og internationale oplevelser med fokus på sport, koncerter, shows og events.

Den første begivenhed i Jyske Bank BOXEN var den udsolgte koncert med Lady Gaga i 2010. Siden er det blevet til en stor kavalkade af oplevelser med blandt andet Prince, Linkin Park, Eric Clapton, Roger Waters, Rihanna, George Michael, Britney Spears, Rammstein, Paul Simon samt EM-slutrunden i håndbold for herrer og VM i svømning. Cliff Richard og Robbie Williams gør sin entre i foråret 2014.

Byggeperiode

2010

Adresse

Kaj Zartowsvej 7, 7400 Herning

Areal

30.000 m²

Arkitekt

Årstiderne Arkitekter

Ingeniør

Midtconsult

Bygherre

MCH Messecenter Herning

Jyske Bank Boxen
Jyske Bank Boxen
Jyske Bank Boxen
Jyske Bank Boxen
Jyske Bank Boxen
Jyske Bank Boxen
Jyske Bank Boxen
Jyske Bank Boxen
Jyske Bank Boxen
Jyske Bank Boxen
keyboard_arrow_up