keyboard_arrow_down

Nordvest Hallen i Tjørring

Del på LinkedIn

Nordvest Hallen i Tjørring ønsker at opføre ny tilbygning med nyt indgangsparti, som omfatter ny multisal med cafeområde, køkken- og kantinefaciliteter samt udvidelse af den eksisterende bebyggelses omklædningsfaciliteter. I samme ombæring ønskes det at der etableres nyt fitness- og spinningslokale på førstesalen, med der tillhørerende omklædningsrum.

Den kommende hal 3 vil blive cirka halv størrelse af en håndboldhal og vil kunne bruges af alle, men nok særligt komme gymnastikken og senioridrætten til gode. 

Tilbygningen placeres og sammenbygges med den eksisterende bebyggelse øst for området. 

Materialer
Den nye haludvidelse læner sig op ad den eksisterende bebyggelse i sit formsprog og materialevalg, der i hierarki og skala underordner sig eksisterende bygning og lægger sig naturligt ind i det eksisterende anlæg.

Tilbygningen opføres i en let konstruktion med sandwichpaneler udvendigt og indvendigt med lette beklædninger. Gulvbelægninger udført i råt udtryk som henholdsvist polyurethangulv og betongulv.

Lofter i tilbygningen udføres som rå trapezpladeloft og træbeton. Der anvendes klima- og miljørigtige udformninger og materialer under hensyntagen til æstetik, godt indeklima, totaløkonomi, robusthed, som samtidig sikrer lave drifts- og vedligeholdelsesudgifter.

Byggeperiode

8. januar 2024 - 27. januar 2025

Adresse

Gilmosevej 18, Herning

Areal

1.000 m²

Arkitekt

Arkitec

Ingeniør

c.c. contractor tegnestuen

Bygherre

Nordvest Hallen

keyboard_arrow_up