keyboard_arrow_down

Nyt fodboldstadion til Køge Kommune

Del på LinkedIn

Vision
Det er visionen, at Køge idrætspark over en årrække kan anlægges med fodboldstadion, erhvervspark, og udvidelse af den eksisterende halkapacitet. Som en del af indsatsen for at styrke forholdende for motion og idræt skal der foretages en gennemgribende renovering af Køge stadion. Udover at facilitere breddeidrætten og foreningslivet i Køge, skal Stadion også være hjemmebanestadion for HB Køges professionelle afdeling.

Køge Kommune planlægger i forbindelse med renoveringen at samle alle aktiviteter omkring Køge Idrætspark, og der etableres derfor lokaler til både træning, omklædning, administration og fanaktiviteter.

Byggeri
Byggeriet omfatter projektering og opførelse af fodboldstadion i Køge Idrætspark, herunder varme-, vandings- og lysanlæg, tribune langs vest-side, ståpladser på terræn langs østside, perimetersikring med billetteringssluser og hegning omkring bane, tribune og ståpladser, samt opførelse af toilethuse og småbygninger til tekniske anlæg i forbindelse med varme-, vand-, og lysanlæg.

Der skal etableres kunststofbane.

Der skal etableres 1.000 siddepladser på en overdækket tribune langs banens vestside. Der forventes at være direkte adgang fra tribunen til arealer i den bagvedliggende bygning, hvor der kan indrettes lounges og servicefunktioner for aktiviteterne på stadion.

Ståpladser anlægges på befæstede arealer, og indrettes så det vil være muligt at opsætte mobile tribuner med supplerende siddepladser.

Bane, tribuner og lysanlæg udføres så anlægget møder DBU´s krav.

Partnering-lignende model
Der er tale om udbud af en totalentreprisekontrakt med partnering-lignende elementer, hvilket indebærer, at der konkurreres på nogle overordnede parametre, hvorefter opgaven udvikles i et tæt og tillidsbaseret samarbejde med ordregiver.

Byggeperiode

8. marts - 12. oktober 2018

Adresse

Ved Stadion 2B, 4600 Køge

Areal

2.200 m²

Arkitekt

Cubo Arkitekter

Ingeniør

Midtconsult

Bygherre

Køge Kommune

Nyt fodboldstadion til Køge Kommune
Nyt fodboldstadion til Køge Kommune
Nyt fodboldstadion til Køge Kommune
Nyt fodboldstadion til Køge Kommune
Nyt fodboldstadion til Køge Kommune
keyboard_arrow_up