keyboard_arrow_down

Privathospitalet Dalgas

Del på LinkedIn

På markedet for privathospitaler var Privathospitalet Dalgas i Herning blandt de tidlige aktører, og de spæde skridt blev taget i ombyggede lokaler i et blandet erhvervsområde. Det viste sig at være en succes, og der var behov for mere hensigtsmæssige lokaler.

c.c. contractor har i mere end 43 år hjulpet med at finde nye placeringer og rammer ved at have fingeren på pulsen og identificere muligheder. I samarbejde med Kobra Arkitekter og Midtconsult er udformet et flot privathospital med beliggenhed i Birk, hvilket stiller helt særlige krav til arkitektur og bygningsmæssig signalværdi.

Privathospitalet indgår i dag i Aleris-Hamlet Hospitaler, der er Danmarks største privathospital med afdelinger i flere byer.

Hospitalet i Birk indeholder to operationsstuer, otte enestuer og alle nødvendige faciliteter. Ved udformningen er der især skelet til at udnytte Birks unikke beliggenhed for at skabe lyse og spændende rum med flot udsigt. Desuden understøtter udformning og indretning hospitalets fokus på logistik uden ventetid, kvalitet og høj faglighed.

Byggeperiode

2008

Adresse

Herning

Areal

1.835 m2

Arkitekt

Kobra Arkitekter

Ingeniør

Midtconsult

Bygherre

Danske Privathospitaler

Privathospitalet Dalgas
Privathospitalet Dalgas
Privathospitalet Dalgas
Privathospitalet Dalgas
Privathospitalet Dalgas
Privathospitalet Dalgas
keyboard_arrow_up