keyboard_arrow_down

Siemens Wind Power, Brande

Del på LinkedIn

Projektet omhandler tilbygning af 9.800 m² ny administration i 3 plan, samt 1.200 m² kælder. Byggeriet er opført som en tilbygning til den eksisterende administration. Størstedelen af byggeriet er dog fritliggende, kun forbundet med en enkelt passage.

Den primære del af byggeriet består af kontorfaciliteter, men udover dette indeholdt projektet også et trippelhøjt kantinerum med tilhørende køkkenfaciliteter.

Arkitec har gennem en årrække haft fornøjelsen at forstå udviklingen af fabriksanlægget for Siemens Wind Power i såvel Brande som Ålborg. De imponerende udvidelser omfatter såvel produktion, lager, logisk, udvikling og administrationsbygninger.

Bygningen fremstår indvendigt og udvendigt såvel æstetisk som byggeteknisk som en bygning i høj kvalitet.

Indadtil skal huset samle og lægge op til tætte relationer med nærhed og fleksibilitet som kodeord. Der skal skabes tæt kontakt mellem de enkelte afdelinger og afdelingerne skal sikres optimale rammer for projektarbejde. Der tilstræbes et åbent miljø, som giver en forståelse for virksomhedens helhed. Men samtidig ønsker man overskuelige arbejdsenheder der sikrer arbejdsro.

Administrationsbygningen skal danne ramme om udvikling, innovation, kreativitet og skal skabe nærhed og kontakt mellem det teoretiske og det praktiske arbejde hos Siemens Wind Power. Samtidig skal huset være et rart, velfungerende og udfordrende sted at arbejde.

Byggeperiode

2009

Adresse

Borupvej 16, 7330 Brande

Areal

11.000 m²

Arkitekt

Arkitec

Ingeniør

Midtconsult

Bygherre

Siemens Wind Power A/S

Siemens Wind Power, Brande
Siemens Wind Power, Brande
Siemens Wind Power, Brande
Siemens Wind Power, Brande
Siemens Wind Power, Brande
Siemens Wind Power, Brande
keyboard_arrow_up